Een Hond is Geen Robot

Welkom bij www.eenhondisgeenrobot.be! We streven ernaar om jouw ervaring met onze community, cursussen en e-books zo soepel en bevredigend mogelijk te maken. Als je echter niet helemaal tevreden bent met je aankoop, staan we klaar om je te helpen.

Inschrijvingen voor de Community en Cursussen

Annulering en Terugbetaling

  1. Annulering binnen de Bedenktijd: Je hebt het recht om je inschrijving te annuleren binnen 7 dagen na de inschrijvingsdatum, zonder opgave van reden.
  2. Terugbetaling: Bij annulering binnen de bedenktijd zullen we het volledige inschrijvingsbedrag terugbetalen, inclusief eventuele verzendkosten. De terugbetaling zal worden uitgevoerd binnen 14 dagen na ontvangst van je annulering.
  3. Annulering na de Bedenktijd: Na de bedenktijd van 7 dagen is annulering van een inschrijving niet mogelijk, tenzij anders vermeld in de specifieke voorwaarden van de cursus of community.

Voorwaarden voor Terugbetaling

Aankoop van E-books

Terugbetaling

  1. Digitale Producten: Vanwege de aard van digitale producten zoals e-books, is restitutie alleen mogelijk in geval van technische gebreken die niet kunnen worden verholpen.
  2. Technische Gebreken: Als het gekochte e-book technische gebreken vertoont die het onbruikbaar maken, neem dan binnen 7 dagen na aankoop contact met ons op via elfi@eenhondisgeenrobot.be met een beschrijving van het probleem.

Uitzonderingen

Toepasselijk Recht

Dit retourneringsbeleid wordt beheerst door het Belgische recht. In geval van geschillen zullen de rechtbanken van België exclusieve jurisdictie hebben.

Heb je nog vragen over ons retourneringsbeleid? Neem gerust contact op met onze beheerder, Elfi Devolder, via elfi@eenhondisgeenrobot.be of bel ons op 0492760496.

Laat ons weten hoe we je verder kunnen helpen!