Een Hond is Geen Robot

Help
is on
the way!

Ik help jou met alle taakjes waar jij geen tijd (of zin) voor hebt!

V.A. diensten voor professionals

Wie ben ik?

Ik ben Elfi, het baasje van drie fantastische honden waarvan er twee toch wel een serieuze handleiding hebben opgelopen doorheen de jaren. Ik moest plots aan de slag om twee reactieve honden te leren begrijpen en begeleiden. Top! šŸ™‚

Maar tijdens die zoektocht kwam ik gelukkig terecht bij Daniƫlla van Pawsintouch. Zij hielp mij niet alleen met Fik en Magic, maar we ontdekten ook al gauw dat we heel complementair zijn in wat we doen. Zo kwam het dat ik startte als virtual assistant om Daniƫlla te ondersteunen in het helpen van honden en hun baasjes.

Dit werk beviel me zo erg dat ik, met een beetje aanmoediging van Daniella zelf (lees: een schop onder mijn gat), besloot om mijn diensten ook aan te bieden aan andere welzijnsgerichte dierenprofessionals. En aangezien jij dit leest, ben jij waarschijnlijk zo’n dierenprof EN kan je wel wat hulp gebruiken.

Geen nood, je bent aan het juiste adres! Help is on the way!!

Wat kan ik je bieden?

Het is ongelooflijk hoe Elfi mij helpt! Ik heb veel meer energie om m'n job te doen, omdat al die "bweuh" dingen die energie vretenĀ wegvallen!
V.A. diensten voor professionals
Daniƫlla
Pawsintouch
V.A. diensten voor professionals

Prijzenpakketen

Maandelijks

abonnement
40 per uur
  • 5 uur: 200 euro
  • 10 uur: 375 euro

Eenmalig

urenpakket
45 per uur
  • 5 uur: 225 euro
  • 10 uur: 400 euro

Hoe kan ik je helpen?