Dit is de
kwispelclub.

Een weg naar positiever leven met je ‘moeilijke’ hond.
Inzichten, tips, tools, lezingen, challenges, …

Maar vooral: positiviteit en liefde!
En we schenken elke maand aan een goed doel!

Online community voor hondenbaasjes
Online community voor hondenbaasjes

Wat is de Kwispelclub?

De Kwispelclub is de plek die ik altijd gemist heb als baasje van een ‘moeilijke’ hond: een online community waar we elkaar begrijpen en steunen, waar we elke dag bijleren en inzichten opdoen en waar we leren hoe we het samenleven met onze hond positiever en gemakkelijker kunnen maken door eenvoudige aanpassingen.

Een stressgevoelige, angstige of reactieve hond in je leven is vaak geen lachertje en dat weten wij samen maar al te goed!

Daarom wil ik zorgen voor een plek waar alles verzameld wordt wat wij als baasjes van een ‘moeilijke’ hond nodig hebben: kennis, praktische tools, ervaringen van anderen, een plek om te ventileren, maandelijkse workshops, challenges, audioreeksen om te volgen, checklists en nog veel meer!

Herkenbaar voor jou?

Zo voel ik me ook vaak.

Ik weet perfect hoe het voelt om je hond te zien blaffen, huilen en grommen bij het zien van een bepaalde prikkel. Ik ken het gevoel van schaamte en van niet te weten wat je in zo’n situatie moet doen.

In het geval van Fik en Magic zijn het voornamelijk andere honden, maar ook wildsporen en schapen zijn grote triggers.

Ik begrijp jou dus volledig! Ik ging ook op zoek naar kennis, een positieve aanpak en vooral manieren om het allemaal makkelijker te maken.

Wat jij zoekt, dat is:

Inhoud

Minstens 2 keer per maand online lezingen en vragensessies waar jij je vragen kan stellen. (en alle opnames van vorige sessies ook beschikbaar!)

Ik stelde twee audioreeksen samen vol met kennis en inzichten waarvan ik vind dat iedereen met een (reactieve) hond ze zou moeten meekrijgen. En ik blijf werken aan meer van dit!

Je krijgt praktische tips van mij, van deskundigen en van andere leden in de community die je direct kan uittesten.

De frustraties die je soms voelt worden aan de kant geschoven door leuke dingen te doen en uit te proberen samen met je hond!

Denk aan een checklist voor wanneer je je ‘moeilijke’ hond bij een oppas moet laten of een uitwisbare weekplanner met leuke activiteiten voor jou en je hond.

Je zal in contact komen met mensen die hetzelfde probleem hebben met hun hond als jij en ervaringen kunnen delen. Of misschien vind je wel iemand bij jou in de buurt om eens mee af te spreken of om samen te oefenen met de honden.

Een overzicht van prive losloopzones, hondvriendelijke vakantiehuizen of leuke wandelingen. Maar MET informatie die belangrijk is voor baasjes met ‘moeilijke’ honden. Bijvoorbeeld dat er een trein vlak aan de losloopzone loopt of dat het vakantiehuisje langs een wandelweg ligt met veel passage.

Elke maand kiezen we met alle leden een goed doel om te steunen en doneren we samen 1 euro van ieders bijdrage aan dieren in nood.

Online community voor hondenbaasjes
Diederik
Diederik
Read More
Ik heb dankzij jou een lange lijn en een harnas gekocht voor mijn hond en onze wandelingen samen zijn eindelijk ontspannend! We oefenen ook de spelletjes die je hebt uitgelegd heel veel thuis en kunnen deze nu ook inzetten op een moeilijk moment tijdens de wandeling om weer rust te brengen. Zo veel kleine tips, waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben, maar die een groot verschil maken voor Mieke en mezelf!

Ik wil erbij!

Online community voor hondenbaasjes

Prijskaartje

Dit is het beste nieuws van al:

Ik gaf heel veel geld uit aan de verkeerde deskundigen, die niet het welzijn van mijn hond op de eerste plaats zetten. Ik volgde dure cursussen, waar ik niet altijd waardevolle dingen uit haalde.

Dat gaan wij dus niet doen!
Voor slechts 9,99 euro per maand krijg jij toegang tot deze maandelijkse plek!

EEENNNNNNNN… van jouw bijdrage gaat elke maand 1 euro naar een goed doel!
We kiezen samen met alle leden elke maand waar we aan schenken. Als we met 500 leden zijn, is dat dus elke maand 500 euro!

“Want een hond is een hond,
en geen robot.”

Elisabeth
Elisabeth
Read More
Ik haal zoveel info uit je video's en je legt de dingen altijd precies zo uit dat ik het eindelijk echt begrijp! Door mijn hondje beter te begrijpen ben ik milder geworden voor haar en ook voor mezelf. We hebben nu ook tools die we elke dag kunnen inzetten en ons leven samen is zo veel leuker! Bedankt!

Vanwaar dit idee?

Ik startte in februari 2023 met het maken van video’s om de kennis te delen die ikzelf had opgedaan over stress, angst en reactiviteit bij honden. Er waren zoveel dingen die ik leerde en die ik voordien helemaal niet wist!

Ik ging er dus van uit dat er nog mensen zouden zijn die wat konden bijleren hierover. En aan de vele reacties op mijn video’s te zien had ik echt wel gelijk.

Heel veel mensen hebben een ‘moeilijke’ hond en hebben nood aan kennis en inzichten. Maar meer soms nog aan begrip en contact met lotgenoten, aan praktische tools en positiviteit.

Ik wilde meer doen dan enkel video’s maken en besloot alles wat ikzelf nodig had op 1 plek te verzamelen: de Kwispelclub!

Online community voor hondenbaasjes

Ik ben overtuigd!

Wat krijg je?

Veelgestelde vragen

Nee hoor! Je kiest het product, de Kwispelclub dus 🙂 Je zal eenvoudig je kleine bijdragen kunnen betalen en dan automatisch een login krijgen voor de community. Makkelijker kan niet!

Je geeft bij aanmelding eenmalig je betalingsgegevens in en de maandelijkse betaling kan verder gewoon automatisch gebeuren.

Uiteraard! Daarom gebruik ik ook een apart platform, in plaats van de community bijvoorbeeld op Facebook te organiseren. Zo weet jij dat jouw gegevens veilig zijn bij mij.

Uiteraard! Je kan heel eenvoudig een snelkoppeling op je startscherm zetten, zodat je in 1 klik in de Kwispelclub terecht komt! Hoe je dat moet doen, krijg je te zien in een eenvoudige video.

Uiteraard zal deze mogelijkheid bestaan! En hoe meer gelijkgestemde zielen, hoe meer vreugde!

Dan laat je dat gewoon even weten en bekijk ik het zo snel mogelijk voor jou!

Ja hoor, iedereen zal zijn of haar profiel kunnen invullen dat je kan bekijken, je kan reageren op posts van andere leden en je kan ook onderling chatten met elkaar. Leuk, toch?

Ben je er klaar voor?